tc king 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. king s x
  2. big king
  3. king ink
  4. in the name of the king
  5. the man who would be king
  6. the king and i
  7. sun king
  8. king tut
  9. ab king pro
  10. bb king

© 2008 - uludağ sözlük

tc king başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tc king ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tc king nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jack bauer vs polat alemdar » kuliste yarasini saran ve aglayan palyaco » mahser i cumbus » olmeden once izlenecek filmler » olasi turk spor gazetesi haberleri » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » kardes turkuler » kolun trafik kazasinda kopmasi » kavusamazsin orospu olur » izmir » seovi » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » disturbia » kardese yapilan iskenceler » vicdani ret » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » numaranizi arkadastan aldim » basri » mustafa uslu » kolpacino » ders calismaya baslama gazi » tanrinin egosu » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » susannah york » iu ogrencilerine ceza yagdi » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » 10 ekim » serdar akinan » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi