taze sikilmis smiley 

kapat
  1. Kendini bildi bileli gülme eylemini icra eden, hem kendisi gülüp hem de başkalarını kendisine güldüren, bir süre sonra gülücükler ile geçen yaşamında sade ve sadece, tek taraflı bir aşağılanma ile itilip kakıldığının farkına varıp da ömrünün çok monoton, artık renksiz ve cansız bir hal aldığını düşünme sonrasında için için kara bulutlar ile kaplanıp, bu kararma sonrasında, sıkkınlık haline henüz yeni kapılmış olan smileydir.
    #2875668 (bluevelve, 21.01.2008 21:07)
  2. boy abdesti almasi farz olan smileydir.
    #3031205 (xabiasvili, 19.02.2008 19:03)
  3. muhtemelen üzgün smileydir.
    #3031277 (terry, 19.02.2008 19:23)
  4. (bkz: kardeşime benden bi sigara ver)
    *
    #3031283 (ncldlbz, 19.02.2008 19:25)

© 2008 - uludağ sözlük

taze sikilmis smiley başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. taze sikilmis smiley ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taze sikilmis smiley nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dinin do urden » fosforlu prezervatif » amd opteron 8216 » yakisikli » alamanci sezonunun acilmasi » gitar calmak » soho » takiple beni takiple » phoibos apollon » celal sengor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci