taze ceviz 

kapat
  1. mevsiminin gelmesiyle insana bayram ettiren en güzel yiyecek.
    #2348122 (eruditeking, 20.09.2007 17:08)
  2. tadı hafif acımtrak olan ve normal ceviz'in yerini dolduramayacak olan yemiştir.
    #2348186 (carpe diem13, 20.09.2007 17:17)
  3. incelikle yaklaşmalı. kütünüz kütünüz şeklinde kırmalı.. kabuğunu.
    #2348303 (ditty, 20.09.2007 17:33)

© 2008 - uludağ sözlük

taze ceviz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. taze ceviz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taze ceviz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim » keyfkesh » ovaniova » sermet altindag » fasil » suyu isit geliyorum » varaka bin nevfel » darbe sabahinda sozluk » sarisinlar coktur bunu bilmeyen yoktur » kosarken dinlenecek sarkilar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games