taze bitti 

kapat
  1. ahanda şimdi bitti anlamında kullanılan kalıplaşmış söz.
    #214193 (cikarinbeniburdan, 05.05.2006 18:31)
  2. bayatlamasına izin verilmeden bittiğini ifaden eden öbektir aslında**
    #250721 (snakesawar, 16.05.2006 15:28)
  3. kitabında paylaşmak yazmayan kişilerin pintiliklerini örtbas etmek için kullandıkları söz.
    (bkz: olsa dukkan senin)
    #3251358 (asiti kaçmış kola, 09.04.2008 21:32)

© 2008 - uludağ sözlük

taze bitti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. taze bitti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taze bitti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kufurlu atasozleri » borsa dusunce uzulen yurdum insani » elazig da kupe ve piercing ile dolasmak » apocalypse please » msn de aglamak » vay amina koyim » uds » elektronik muzik » ned flanders » nusayri » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » uefa » crematory » fakir pici » salvar amerika nin jeanidir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » brokerx5 ya da mustang » blindness » dr renaud paris » banu guven » understanding » giresun » ayak parmagi » love remains the same » samsung i900 omnia » football manager 2008 » beziman » please please me » tecrit » sigara birakanlara tavsiyeler » mottoman