taze baligin yaninda yogurt yemek 

kapat
  1. hiç bir sakıncası olmayan lezzet aktivitesidir efenim. şayet balık bayatsa doğru istifra etmeye gidin yoksa gününüz hastanede geçer. bir de balıkçıdan balık alıyorsanız ve balıkçı da size "balıklar taze abicim" dese bile sakın balıkçının sözüne kanıp balığın yanında yoğurt yemeyin ne olur ne olmaz bakarsınız bayat çıkar kısacası balıkçıdan aldığınız balığın yanında yoğurt yemeyin. balığı kendiniz tutun ondan sonra tuttuğunuz balığın yanında yoğurt yiyin *.
    #2582085 (columbia1990, 12.11.2007 02:06)
  2. yoğurdun bakteriler için çok iyi bir mekan olması hasebiyle balığın muhtevasındaki bakterileri çoğaltması ile kişinin zehirlenmesine yol açar. ancak taze balık bu konuda istisani bir durumdur. şimdi ben defalarca ayran ile ton balığı yedim bi b.k olmadı. bu mevzuyu hatırlayınca sonuncuda midemi elime alıyordum. bu bir. ikincisi yukarıda verdiğim bilgi böyle ise kızartılan pişirilen besinlerin mikrobu kırılıyordu. o halde kızarmış balık üzerindeki bakteriler kırılınca yoğurt ne alaka. (bkz: entry sonunda sıcmak) (bkz: kalın bok)
    #2582118 (en bedevi c, 12.11.2007 02:19)
  3. geceyi hastanede serum eşliginde geçirmeyi kabul etmektir.
    #3721958 (salcali kalca, 26.07.2008 01:43)
  4. tarafımca denendiğinde herhangi bir sakıncası olmadığını kanıtladığım eylem.
    #3721961 (maX JacK, 26.07.2008 01:43)
  5. balığı canlı olarak gördükten sonra yapılması gereken eylem. aksi takdirde risk doğurur.
    #3721981 (barış, 26.07.2008 01:48)
  6. zararsız olduğu söylenir ki zararsızdır.. balık alabalık ise ve yoğurt da çömlekte ise ; üstüne de genelde bal yenir.. **
    #3721995 (zeytuni, 26.07.2008 01:50)
  7. (bkz: mide fesatı geçirmek)
    #3724274 (glylay, 26.07.2008 15:28)

© 2008 - uludağ sözlük

taze baligin yaninda yogurt yemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. taze baligin yaninda yogurt yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taze baligin yaninda yogurt yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » nubuntu » doom gibin » roope latvala » kadin dedigin budur » tabutta yarim vole » adam gibi adam ertugrul saglam » her zaman daha iyi » besiktasliyim sigara iciyorum » sarah palin » mustafa denizli » kudret » taha ozer » sisman ama mutlu olmak » zall misin yok musun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basliklari alt alta okumak » oranges ameres » genelkurmay baskanligi » cagla kubat » hellboy » preces meae » the other woman » yaran facebook yorumlari » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » yaran facebook gruplari » ataturk u seven sozluk yazarlari » k rock » here comes the sun » selam ver » konusmayan adam