tayyip pesimden geliyor baba 

kapat
  1. çok sayın muhterem (!) başbakanımızın kendisi hakkındaki konuşmalarımdan etkilenip oyunuma (football manager) sızdığını farkettiğimde babama hitap ettiğim söz öbeği. babam da görünce bu olayı 'way amısına' * diyip altınvuruş yaparak vefat etti.

olayın screenshot'u buyursunlar : http://img233.imageshack.us/img233/4549/rteki6.jpg

en peşin açıklama: rte için övünülecek birşey değil yani. izinsiz ev haliyle bizim oyunumuza giriyor. ayıp denen birşey var kardeşim. rte kaynaklı msn messanger sansürünü saha sonra açacağım.
    #3041991 (azarath, 22.02.2008 01:48)

© 2008 - uludağ sözlük

tayyip pesimden geliyor baba başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tayyip pesimden geliyor baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tayyip pesimden geliyor baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zeytinli rock fest 2008 » ortel » yk » cocugunu aglatan esyalari doven anne » lost control » jamaika » 2008 pekin olimpiyatlari » uludag sozluk benim sevgilim » over logging » yazarlarin yazarliklarini hissettikleri anlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games