tayyip in siyaseti birakmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. recep tayyip erdogan in siyaseti birakmasi
  2. tayyip in siyaseti birakip koycegiz e yerlesmesi
  3. tayyip erdogan in siyaseti birakiyorum demesi
  4. tayyip erdogan in futbol yerine siyaseti secmesi
  5. tayyip erdogan a tayyip diye hitap etmek
  6. tayyip e recep tayyip erdogan demek
  7. recep tayyip erdogan a tayyip demek
  8. chp siyaseti
  9. akp siyaseti
  10. ingiliz siyaseti

© 2008 - uludağ sözlük

tayyip in siyaseti birakmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tayyip in siyaseti birakmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tayyip in siyaseti birakmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» n sync » yerel radyo reklamlari » i wanna be your man » 22 kisiyle online olmak » horozu cok olan koy » sesleri gormek » hexenkessel » devil in her heart » melankolik » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » siz de mi seriatcisiniz be » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » 10 ekim » ulu tv icin program onerileri » frank rijkaard » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kaynima kaydim » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » ah bir atas ver » abidas » bir joker olarak ergenekon » pkk nin silah birakip teslim olmasi » sah ismail » till there was you » ruyada uyuyamamak » doviz fiyatlari » busbutun kapitalistlesen martilar » asker kocasi olmak » zehir » ayelet zurer