tayyip i getirin bana 

kapat
  1. kamer genç'in tokat manyağı yapılmadan önce meclis kürsüsünden sarfettiği son sözlerden biri.

(bkz: mazlum u getirin bana)
    #3287397 (arjen robben, 18.04.2008 19:10)
  2. haklı bir söylemdir tayyip efendi artık kimseyi muhatap almıyor. bir milletvekili sadece onunla konuşmak istedi diye dayak yiyor sanki küfür etti. bu tayyip kimsenin gözünün görmeyeceği elinin değmeyeceği ulu bir insan mı böyle tepkiler veriliyor nerede demokrasi eleştirilmeye katlanamayanların demokrasi istemeye hakkı olamaz.
    #3287414 (seri arti oy veren insan, 18.04.2008 19:14)
  3. malum şarkıyı çağrıştıran söz...

` http://www.youtube.com/watch?v=tpwZ9hva7RM +`
    #3287438 (ziver, 18.04.2008 19:20 ~ 19:21)
  4. türkiye cumhuriyeti başbakanı için bir milletvekilinin sarfetmemesi gereken, seviyesini gösteren hitap. haddini aşan kişi cümlesi. bu yanlış cümleye gösterilmesi gereken tepki şiddet değildir elbette ama yanlış tepki yapılan işi doğru yapmaz.
    #3287491 (gilda, 18.04.2008 19:33)
  5. kamer genc in dayak yemesine sebep olmuş cümledir. meclis böyledir işte, er meydanıdır. böyle bir laf söylersin, dayak manyağı yaparlar adamı. dünyanın uzaya çıkmış, bilmin dibine vurmuş, halkının refahı ölçülemeyecek derecede yükselmiş ülkeler yanlış biliyor. olması gereken budur, siyaset böyle birşeydir. dimi ama?
    #3287575 (fakeplastictrees, 18.04.2008 19:52 ~ 19:59)
  6. başbakana babasının oğlu gibi konuşan bir zevatın son sözleri.
    #3291971 (sex files, 19.04.2008 19:07)
  7. beyhude bir istek.
    "ben vuruyorum, o, yeşil vadi bizim olacak diye diretiyor"
    #3291979 (siniir, 19.04.2008 19:08)

© 2008 - uludağ sözlük

tayyip i getirin bana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tayyip i getirin bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tayyip i getirin bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jale » soza » juande ramos » via port » ertugrul saglam » sohodo » hertha berlin eski hertha berlin degil » sut atmadan gol olmaz » kadirusagi koyu » cogu gitti azi kaldi » on bini deviren yazarlar » buyuk ortadogu projesi » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » arabayi kadin gibi park etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » medyum » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » turk » balik burcu erkegi » cnn » pilavi elle yemek » istifa konusmasi » christina aguliera nin acun a varim demesi » bir top toplayici olarak arda turan » antropometri pergeli » kendi uktesini dolduran yazar » yaran yanlis okumalar » yaprak dokumu » patlicani oksama seansi