tayyip erdoganin menfaatiyle devletin celismesi 

kapat
  1. tayyip erdoğan a göre çelişki olmayan, kolay çözülecek bir durumdur. ne demiş efendim zatı şahaneleri(!): ben atv sabah ihalesine karışsaydım daha ucuza sattırırdım, çok pahalıya gitti... bu nasıl bir devlet adamlığı, bu nasıl bir konuşma... tayyip erdoğan devletin daha fazla para kazanmasıyla görevli değil mi, amacı devleti zarar ettirmek mi?

neyse alın size küçük bir tarih, mesut yılmaz bir tv ihalesine devletin daha fazla para kazanmasını istediği için müdahale etmeye kalkmıştı, edememişti, ne oldu sonu... bu olaydan yüce divana gitti...

tayyip erdoğan ın müdahale etmediğini söylemesi neredesye kargaları güldürüyor artık, müdahale etmeseydi iki firmanın daha ihaleye katılacağı ortada bir kere, o halde çok daha pahalıya gidebilirdi, ayrıca ne o öyle devletin parasıyla devletin malını satın almak. daha nasıl müdahale edeceksiniz ki, yoksa siin müdahaleden anladığınız, ihaleye tayyib erdoğanın mı girmesi...

meclisteki çoğunluğu ile gensorudan yırtması kolay ama gün gelecek, devran dönecek elbet...

sizi de bekleriz tayyip erdoğan, bakalım hesabını verebilecek misiniz?
    #3426157 (hayirli1i, 21.05.2008 11:16)
  2. Gözleri mi bozuk diyeceğim ama gözlük takmıyordu değil mi, ha buldum lenste var, lazer ameliyatı var, çare çok yahu. hangi demokraside çareler tükenmiş, başbakan evet biliyorum yavrum da kendini devlet , devlet kasasını da kral hazinesi sanıyor yahu, gözlerim yaşardı bu nasıl sevgidir, nasıl bir vatan aşkıdır ki müzayedeye müdehale etmemiş, yok be ucundan birazcık dokunmuş, ben kırmadım vazoyu anne valla bak, yanından geçiyordum , birden rüzgar esti düşüverdi.
    #3426179 (invinoveritas, 21.05.2008 11:25)

© 2008 - uludağ sözlük

tayyip erdoganin menfaatiyle devletin celismesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tayyip erdoganin menfaatiyle devletin celismesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tayyip erdoganin menfaatiyle devletin celismesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » ruyada entry girmek » nietzsche agladiginda » yalnizligi sevmek » solo testte 15 piyon birakmak » fake you » mehmet ali nuroglu » celtek tumulusleri » ece erken » sol frame » agiz yirtmak » 12 01 2007 » nuri alco theme » erotofobi » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » ertugrul saglam » yuck » teror olayinda mesaj aramak » la kayyume illahu » firindan yeni cikmis ekmek » ferigim » borg el arab stadium » 24 yasinda ergenlige girmek » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » tepki memesi » firindan yeni cikmis pogaca » seriatcilarin devrimcileri keklemesi