tayyip erdogan in lost izlemesi 

kapat
  1. lost izleyicilerinin büyük bir bölümünün lost'tan soğumasına sebebiyet verecek durumdur.
    *
    #3393952 (I belong to che, 13.05.2008 22:20)
  2. oy toplamak adına Jack* ve Sawyer* ikilisine milletvekilliği teklif etmesiyle sonuçlanabilecek durumdur.
    #3393960 (densenblood, 13.05.2008 22:22)
  3. sayid jarrahı tek geçerdi, duvarına posterini asardı..
    #3393966 (dawsonleery, 13.05.2008 22:23)
  4. - değerli arkadaşlarım...
    - hiç kimse, john locke üzerinden siyaset yapmasın!!!
    #3393981 (epawno, 13.05.2008 22:26)

© 2008 - uludağ sözlük

tayyip erdogan in lost izlemesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tayyip erdogan in lost izlemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tayyip erdogan in lost izlemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alismak ya da alismis gibi yapmak » aaron stainthorpe » seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » bey ve hanim diye hitap edip aksam sevisen ciftler » fakir kiz tavlayamayan zengin » hemolymph » sisifos soyleni » alt kattaki sakalli » rezistans » rock hudson a benzetilmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci