tayyib 

kapat
  1. güzel,iyi,hoş.
    #502943 (lilith, 05.08.2006 22:04)
  2. (bkz: rejab tayyib)
    #1175217 (hyperion, 19.01.2007 03:31)
  3. (bkz: mutayebe)
    #2711391 (ditty, 18.12.2007 14:05)
  4. kasımpaşalı kovboy...bush ailesiyle haşır neşir olmuş ve türk gücünü tüm amerikalı artistlere göstermiş adam ve aynı zamanda türkiye cumhuriyeti başbakanı. iyidir, hoştur...sigarayla mücadeleye başlamıştır.
    #2711464 (hallulejah, 18.12.2007 14:26)

© 2008 - uludağ sözlük

tayyib başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tayyib ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tayyib nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sputnik operasyonu » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » fleisch » hakan celik » not a second time » the gates of istanbul » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » enderun sevgiler » ne dedi ne dedi » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » turkiye de biranin cok pahali olmasi » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » tilki dansi » zenci nicki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bak ne diyor kayahan abi » albert finney » evcil hayvan avina cikmak » yaran yanlis okumalar » atsizcilar com » yemek yemenin ilkellik olmasi » charlie wilson s war » nefesim nefesine » bozdag » zeplin » sunnet dugunu » deniz feneri dernegi davasi » olmek istemek ama olememek » agzini yalamak » taze ekmek kokusu