tayyib komuru 

kapat
  1. uyanık türk girişimcisinin akp nin seçim promosyonu olarak bedava dağıttığı kömüre özenerek ve bundan nemalanmak adına giriştiği yatırım. yalnız esnaf, halktan neden bedava olmadığına ilişkin tepkiler aldıkça ölü yatırım yaptığını farkına varmış.
    #3229990 (no tengo lugar, 04.04.2008 19:41 ~ 19:43)

© 2008 - uludağ sözlük

tayyib komuru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tayyib komuru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tayyib komuru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» harry kewell » linger » kadin erkek esitligi » militarist ulkede beden dersi » kirik cikik olsa duramazsin » ve tanri kadini yaratti » ibu sozluk » yapilmis en aptalca dalginlik » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » flesh for fantasy » yozlasan halkin vahim durumu » yeter artik vurmayin adam oldu » olmek istemek ama olememek » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » grigory petrov » otuz kupona alinmadi bu vatan » silikon yorgan » lulu » disturbia » kimse yazmazsa ben yazarim » fc oranges » asyut petroleum » ask » marcel petiot » olu evinde seks partisi » jimmy carter » erkekleri kullanan kizlar » schizo » tala karinca yumurtasi yagi