tayt ve babet 

kapat
  1. bıktıran görüntüdür. bacağı güzel, yamuk, incei kalın, minyon, katana, her kadın bu günlerde bu modanın kurbanı. peter pan gibi geziyorlar. ya taytın siyahtan başka bi renk olsun, gri ve beyaz güzel olabiliyor, ya da babet giyme artık.
    #3176570 (brunglace, 22.03.2008 17:23)

© 2008 - uludağ sözlük

tayt ve babet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tayt ve babet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tayt ve babet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» unutma » ben wallace » eksi sozluk te basligi var » disco inferno » metin culhaoglu » ieva s polka » cem karaca » rap vitamin » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » ota boka anket demek » rotten com » debit » kadinlarin gezmeye bayilmasi » armenian navy band » ozgurluge kursun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » john starks » sarah palin » omur dedigin » bayan sozluk yazarlari » rosario to vampire capu2 » liv tylor un fil yutmus hali » regret » jalapeno » uludag sozlukte siliklik yoktur » thug life nigga » uludag sozluk moderasyonu » pkk li kadinin patlayiciyla yakalanmasi » beyaz show » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » violent revolution