taykli unikitan yumurtasi reklami 

kapat

1. sözlerini de yazayım tam olsun: (bunu uzun zaman önce yazmıştım ama o zamanlar uludağ sözlükte olmadığım için yazmak şimdiye kısmet oldu, kusura bakılmasın):

tayk: bu ne yapıyor ya. şu yazıyı yazsana oğlum*
    yit: solda abi
    tayk: ba bak
    tayk: şunu aç bakayım ne diyo şu
    denuş: ab ab diye bağrıyorsun meydanlarda. daha bi numaranı görmedik tayk
    tayk: allah allah
    denuş: hakkını ver iktidarın biraz kas kas
    yit: al abi yumurta
    tayk: şununla bir olma yit, indir ya
    yit: deli galiba abi
    denuş: hayal mahsulüsün hayal hayal. alırım iktidarını diyorum
    tayk: sizin gibi gençleri seçimlerde görmek isteriz biz
    denuş: ya bırak kardeşim siyasi mesaj vermeyi alırım iktidarını tayyip. koltuk diye ağlama sonra
    tayk: takip et o zaman beni takip et

meclis anonsu: oturum birazdan başlayacak. ananızı da alın gidin burdan
    tayk: getirin içeyim çocuklar
    denuş: illa unıkıtanı vurgulayacak
    tayk: bana bak sende unıkıtan yumurta iç sonra ağlama
    denuş: ya bunlar reklam kokan hareketler tayk. bunlara gerek yok. hahahahahaha
    tayk: tövbe estağfurullah
    denuş: yumurtacı. hahaha ha
    tayk: beni kahvede bekleyin
    tayk: sen şimdi reklamı göreceksin al
    ba: bir iki
    tayk: yit finiş him
    ba: üç

denuş: aaaaaa. hooooppa. mikrofon, ağladı be
    tayk: gösterge yok. gösterge yok. düz oyna
    denuş: bu ne ya
    tayk: ooo denuş. okey. geldin mi? şunun mikrofonunu alın diğer kurbanların yanına koyun. hahahahaha
    ag: pardon canım

muhalefetin hakkını ver hakkını

tayk: sana diyor. hıhıhıhı

unıkıtan yumurtası iktidarın hakkı

yit: kardeş, ben seni bizim oğlanın fabrikada indireyim sen ordan minibüsle devam edersin.
    #951338 (zenci mahalesindeki solaryumcu, 05.12.2006 00:24)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

taykli unikitan yumurtasi reklami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. taykli unikitan yumurtasi reklami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taykli unikitan yumurtasi reklami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about taykli unikitan yumurtasi reklami. Copyrights of the articles are belong to their authors.