taxman 

kapat
  1. vergiyi eleştiren the beatles şarkısı. revolver albümünden. süper eğlenceli. sözleri dikkate değer:

One, two, three, four...
    Hrmm!
    One, two, (one, two, three, four!)

Let me tell you how it will be;
    There's one for you, nineteen for me.
    'Cause im the taxman,
    Yeah, im the taxman.

Should five per cent appear too small,
    Be thankful I don't take it all.
    'Cause im the taxman,
    Yeah, im the taxman.

(if you drive a car, car;) - i ll tax the street;
    (if you try to sit, sit;) - i ll tax your seat;
    (if you get too cold, cold;) - i ll tax the heat;
    (if you take a walk, walk;) - i ll tax your feet.

Taxman!

'Cause im the taxman,
    Yeah, im the taxman.

Don't ask me what I want it for, (ah-ah, mister Wilson)
    If you don't want to pay some more. (ah-ah, mister heath)
    'Cause im the taxman,
    Yeah, im the taxman.

Now my advice for those who die, (taxman)
    Declare the pennies on your eyes. (taxman)
    'Cause im the taxman,
    Yeah, im the taxman.

And you're working for no one but me.

Taxman!
    #358654 (hafiye, 19.06.2006 18:32 ~ 18:34)
  2. revolver'a yakışan bir açılış parçasıdır.beyni çok çabuk ele geçirir.bir kez eşlik ettiniz mi kurtulamazsınız etkisinden,bütün gün "cause i'm the taxmaaaan,yeaaah i'm the taxmaaaaan" diye dolaşırsınız,olmadı arada ki nağraları atarsınız,coşarsınız çünkü melodisi kolay kolay çıkamaz aklınızdan.
    #1580624 (endland, 28.04.2007 11:39)
  3. george harrison anısına verilen konserde tom petty and the heartbreakers versiyonu vardırki tadından yenmez.

( http://www.youtube.com/watch?v=rrlWRKUrLBc +)
    #3322616 (hellori, 26.04.2008 19:29)

© 2008 - uludağ sözlük

taxman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. taxman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taxman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yakisikli gosteren ayna » alpaslan dikmen » fotoselli penis » hilary hahn » sona dogru » guvendik » emniyet kemeri » vanilla fudge » giranta » yemek yaptiktan sonra elin sogan kokmasi » antidepresan » etkileme sanrilari » annebenpenguenoldum » no country for old men » kisaltmalarin ek almasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vanti lator » se jinen azad » tarihin sonu » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » carmageddon 2 carpocalypse now » okultizm » tatar atlilari beni hep korkutmustur » kurt hareketi sosyalisttir » chem 7 » fifa 09 » g56ogle » kirik kalplerin oya ablasi » lukas podolski » yugoslav futbolu » bu sevda bitmez