tavus kusu calarim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tavus kusu
  2. gayda calarim etek giymem
  3. muzisyenlerin aslinda kassam calarim ekolu
  4. melek tavus
  5. tavus havasi
  6. tavus kelebegi
  7. evlenilecek erkek yok diyen kizin agzina calarim
  8. tavus kanatlari takinan alakarga
  9. can kusu
  10. kiz kusu

© 2008 - uludağ sözlük

tavus kusu calarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tavus kusu calarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tavus kusu calarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » esmer bilgi » facebook » bir canim var al senin olsun » 208 67 220 220 » lethe » kloroasetofenon » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » tutmayan iddaa kuponu » ribozom » resmi nikah » oneqeno » memleketcilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » medyum » preces meae » aguero vs messi » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » bir top toplayici olarak arda turan » siklopentanoperhidrofenantren » examenglish com » gripin » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » estel » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » light » din hocasi ogrenci diyaloglari » cagla kubat