tavukhane 

kapat
  1. zeytinburnu'nda bulunan bir top sahası. çocukluğum boyunca içinde bulunduğum, sabahın köründe gidip, eve akşam döndüğüm kum zeminli büyük alan. neden tavukhane denmiştir bilmiyorum. bir ara amatör küme maçları da burada yapılmıştır. hey gidi günler bee..
    #867828 (Elendil, 16.11.2006 19:39)

© 2008 - uludağ sözlük

tavukhane başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tavukhane ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tavukhane nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» darwin teorisi » kemal ethem » gorukle » 9 aydir gazoz icmeyen insan » fikra anlatamamak » tom angelripper » entryleri okuduktan sonra ozgun entry dusunememek » ortadogu mektuplari » o da yerine oda yazan lumpen yazarlar » gammaz bilgilendirme servisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci