tavuk teyze 

kapat
  1. başörtülü, pardösülü, kısa boylu, şişman, büyük çantalı teyze. çantasıyla fena vurur. "kapkaççı döven tavuk teyze darbeleri" diye bir kombosu bile vardır.
    #2351954 (mevta, 21.09.2007 04:36)
  2. fobidir o fobi.
    #2351959 (fabala, 21.09.2007 04:37)

© 2008 - uludağ sözlük

tavuk teyze başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tavuk teyze ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tavuk teyze nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ktu sozluk » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » coleslaw » radyo uludag » ted bundy » fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » sinuzit agrisi » solo testte 15 piyon birakmak » with the beatles » bilgi islem » dayanilmaz kelimeler » dugunde candy shop calmak » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » satisa cikarilan ulke » gogus killarini yolmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » atlas deneyi » tencereyi ocakta unutmak » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » eren keskin » altta kalanin cani cikti » asansor kullanmayi bilmeyen insan » selena vs kurtlar vadisi » bilgi yonetimi onlisans programi » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » ben hep kendime cikan bir yokustum » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » dikkat abdestiniz bozulabilir » objebi » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » karti bankamatige kaptirmak