tavugun sebze oldugunu iddia eden zihniyet 

kapat
  1. bu zihniyetlerin aynı zamanda balığa da, sogangiller'dendir dediği gözlemlenmektedir. ahahahaha
    #929153 (trablus, 30.11.2006 09:14)
  2. Doç. Dr. C. sinan sagiroglu polemiğidir efendim.

-yaw fahrettin sen harbiden tavuksun yaa..
    #929160 (meo, 30.11.2006 09:16)
  3. to nie ptak demek istiyorum.. vede zihniyetimden utanmadigimi buradan haykiriyorum.. deildir efenim. o bir kus degil. *
    #929166 (Confusedy, 30.11.2006 09:19)
  4. kanatlı orkit'i duydum. kuş zaten kanatlı olur, kanatsızına daha rastlamadım ancak ilk kez "kanatlı sebze" duyuyorum. du bakalım başımıza daha neler gelicek.
    #929175 (trablus, 30.11.2006 09:22)
  5. Tavuk tatlı değildir, çikolata tatlıdır. Meyvede tatlıdır. O zaman çikolata meyvedir. Tavuk meyve değildir. Dolayısı ile tavuk bir sebzedir.
    #929179 (korsanlasavasmasevis, 30.11.2006 09:23 ~ 09:24)
  6. (bkz: UZAYLILAR SEBZEDiR).
    #929180 (kurremkarmerruk, 30.11.2006 09:23)

© 2008 - uludağ sözlük

tavugun sebze oldugunu iddia eden zihniyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tavugun sebze oldugunu iddia eden zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tavugun sebze oldugunu iddia eden zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gulsen » chem 109 » suisid » knife » blind guardian dinleyip orta dunya yi kesfe cikmak » sozlukteki izmir kompleksi » temporarypeace » edidir edi » pazar gununden nefret etmek » zaman » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » rtuk » metalcilerin genelde gay olmasi » damda darth vader ile dovusen eski sevgili » obsedor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ofori » art of fighting 3 the path of warrior » kuresel ekonomik kriz in nedenleri » eski sevgilinin intihar mektubu » hayat » favori birakan uludag sozluk yazarlariniz » pamukkale universitesi » mantikla din aramak » ben bir water closet turuna cikayim » gece evden gelen garip sesler » bc prostejov » ilana yahav » facebook istihbarata calisiyor iddiasi » solculari taniyinca sagci olmak » neolojizm