tavsiyesi olanlar lutfen mesaj atsin hayatim karardi 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (2 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

tavsiyesi olanlar lutfen mesaj atsin hayatim karardi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tavsiyesi olanlar lutfen mesaj atsin hayatim karardi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tavsiyesi olanlar lutfen mesaj atsin hayatim karardi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz demiroz » ne haber liboslar keynesciler » gece kusu » cikar ustundekileri ne dedigin anlasilmiyor » mircea lucescu » abwehr » enrico experience » 2008 butonu » ribozom » oteki » gizemli yazar » m m m » ofsayti anlamayan kadinlar » ilginc diyaloglar » ahmet yildiz olmedi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sofistike » quiet riot » aktutun karakolu » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » okuluma dokunma » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » formul » romeo » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » kareem said » diogo luis santo » bal porsugu » hincal uluc » sinavda surekli konusan gozetmen » abdurrahman dilipak