tavsiye koleksiyoncusu 

kapat
  1. güzel nickli dördüncü nesil yazar. *
    #2599411 (finally free, 17.11.2007 08:57)
  2. gayet bilgili, bilgisini paylaşmayı seven yazar. neden hakkında hiç yazı yok diye hayrete düşüren kişi.
    #2600858 (batuhanyedek, 17.11.2007 18:08)
  3. şu anda 26 entrysi bulunan, sözlüğe yararlı olacağını düşündüğümüz için android ile birlikte ''gel gel gel gel **'' diye ısrar ettiğimiz arkadaşım. sonunda geldi. hoşgelmiş, sefalar getirmiştir efenim.
    #2604021 (felix felicis, 18.11.2007 19:45 ~ 19:50)
  4. yazacak çok şeyi olduğuna kanaat getirirken kuşku duymadığımız, 'kac kere soyledik biz cocuk sana' dizesini dile dolamış, hoşgelmiş yazardır. basketbolcu kişiliği ve vince cartera olan manevi yakınlığı ona jr carter denmesine sebep olmuştur efendim. ***
    #2632714 (android, 26.11.2007 18:40)

© 2008 - uludağ sözlük

tavsiye koleksiyoncusu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tavsiye koleksiyoncusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tavsiye koleksiyoncusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk telekom genel muduru » leopoldsburg » otomatik vitesli araba kullanan erkek » tista n ina » firat » batman gotham knight » yaran nickler » icki icmek » gulben ergen le surpriz » her ask a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci