tavsiye etmiyoruz ama gercek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tavsiye tavsiye nereye kadar
  2. hakkimizi helal etmiyoruz
  3. sevmiyoruz terk etmiyoruz da
  4. hic tasvip etmiyoruz esefle kiniyoruz
  5. universitemizi gericilige teslim etmiyoruz
  6. sozlugu boluculere teslim etmiyoruz
  7. biz neden hic kavga etmiyoruz diyen sevgili
  8. bu ulkeyi satanlara hakkimizi helal etmiyoruz
  9. her dogru gercek degildir ama her gercek dogrudur
  10. gercek devrim gercek igrentiden kaynaklanir

© 2008 - uludağ sözlük

tavsiye etmiyoruz ama gercek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tavsiye etmiyoruz ama gercek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tavsiye etmiyoruz ama gercek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fifa 09 » imhotep » cakma yahudi » kararti » aydin karabulut » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » aura » genelkurmay baskanligi » sesleri gormek » aktutun baskininda ergenekon parmagi » ahmet levendoglu » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » l manyak » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » bilgi ve belge yonetimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask hukmeder » kim nerede » palm mute » ulu tv icin program onerileri » kimse yazmazsa ben yazarim » galatasaray universitesi » arditi » istanbul surlari » fleisch » koton » thinking substance » peygamber sabri gerektiren meslekler » kendine gomulmek » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » banyoda yapilan salakliklar