tavsan ayagi 

kapat
  1. uğur ve şans getirdiğine inanılan, tavşanın ayağıdır. nazar boncugu ve at nalindan sonra en favori anti nazar eşyasıdır. hayvanlari koruma dernegi duymasındır.
    #289421 (asiti kaçmış kola, 29.05.2006 14:11)
  2. aynı zamanda hamur işlerine yumurta ve yağ sürmek için kullanılan fırça tadında bir ayaktır kendisi.
    #2026912 (buruq, 28.07.2007 15:06)
  3. kara büyü yapmakta kullanılır. ben öyle biliyordum. filmlerin yalancısıyız ne de olsa. fakat bunun bir tılsımı varmış. bunu kaybedince bir sürü olumsuzluk oluyormuş.
    #2027015 (antuza, 28.07.2007 15:31)

© 2008 - uludağ sözlük

tavsan ayagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tavsan ayagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tavsan ayagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» trinidad tobago milliyetciligi » aksam olmus yahu » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » vicortus » vanti lator » tikilerin pusi takmasi » luksemburg » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » sozluk yazarlarinin itiraflari » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » rs4 rtr 3 evo » icim urperdi valla » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » tuva » yaran facebook gruplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran msn iletileri » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » we rise » karl heinz feldkamp » sozumona » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » roll over beethoven » alone with everybody » pgsg » hakan aysev » full metal jacket » ebay » mustafa denizli nin besiktas in basina getirilmesi » cehennemde gerekli malzemeler » serefsizlik