tavla varmi acaba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tavla
  2. merveli tavla
  3. merve yi tavla
  4. tavla jargonu
  5. tavla zede
  6. mynet tavla
  7. internet tavla
  8. merveyi tavla
  9. mahmut u tavla
  10. roll on tavla

© 2008 - uludağ sözlük

tavla varmi acaba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tavla varmi acaba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tavla varmi acaba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kapini calan benim » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » slideshare com » birinci nesil yazitlari » konustur iddiani katla parani » serenitytheone » ask devirir » ilk planor » baslik domalmak » 0 dogumlu olmak » hayko cepkin » bugun benim dogum gunum » makao » please mister postman » lumpen burjuva » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » moderator bizim siparis nerde kaldi » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » ve tanri kadini yaratti » mahsun kul » babanin ensesine saplak atmak » incesaz » vanti lator » bekaret » ask korkutur » genelkurmay i yipratmayan tek sey » carriye roxalina » it won t be long » ferigim » bloodsucker » 17 asker sehit olurken halay ceken milletvekili