tavirlari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baglama tavirlari
  2. kolpa rapci tavirlari
  3. moderasyonun anlasilmaz tavirlari
  4. bencil insan tavirlari
  5. federasyonun anlasilmaz tavirlari
  6. memlekete gore insan tavirlari
  7. memelere gore insan tavirlari
  8. muhatap olunmayan kisilerin tavirlari
  9. cirkin kizlarin hic de hos olmayan tavirlari
  10. kardesin hayati siklemiyorum tavirlari

© 2008 - uludağ sözlük

tavirlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tavirlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tavirlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi sozluk ten daha cok baslik acmak » ahmet necdet sezer » bosver » maske » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » sherry stringfield » galatasaray store » 45 inci antalya altin portakal film festivali » duz adam » konusmak varken sacmalayan insan modeli » akagi » barla » jamall » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » maslak opet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » football manager 2009 » birinci batarya » ofidofobi » isinmak icin vodka icmek » ats2 » fasizm » entheogenic » uzun ince bir yol » katarsis » egzibisyonizm » eski sevgiliyle yaglanip gures tutmak » damardan giren eski sevgili » ihtimal » arjen robben » the summer of katya