tavan 

kapat
  1. bir şeyin en üst noktası, bölümü.
    #100281 (redwinemania, 04.03.2006 19:01)
  2. Komisyonla ilgili bir şeyin değerlendirilmesinde kabul edilen en yüksek seviye veya fiyat.
    #1482721 (lavinya_, 02.04.2007 11:37)
  3. yüksek olması makbuldür.
    #1752272 (leggare, 11.06.2007 04:00)

© 2008 - uludağ sözlük

tavan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tavan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tavan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the mamas and the papas » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » cuma aksami » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » maden muhendisi » kizarmis bayat ekmek » 22 kisiyle online olmak » le fabuleux destin d amelie poulain » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » ekim 2008 ankara ulasim zammi » ukrayna » sinuzit agrisi » yabanci gruplarin turkce mealleri » sinan engin » iskur bana is bul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vanti lator » atilla kart » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » turkiye umit milli futbol takimi » sizin dininiz size benim dinim banadir » sac oynama aliskanligi » aydogan babaoglu » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » yozlasan halkin vahim durumu » tori amos » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » tencereyi ocakta unutmak » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » genelkurmay baskanligi