tatlidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baldiz baldan tatlidir
  2. bacanak baldan tatlidir
  3. baldir baldan tatlidir
  4. gotik gotu baldan tatlidir
  5. guzel tespit baldan tatlidir
  6. bilimin kokleri aci meyveleri ise tatlidir
  7. bedava wireless baldan tatlidir
  8. beles sirke baldan tatlidir
  9. sabir acidir meyvesi tatlidir
  10. bedava sirke baldan tatlidir

© 2008 - uludağ sözlük

tatlidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tatlidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tatlidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» allah » harlem de siyahilerle rap yapmak » charlie and the chocolate factory » keskelere yer yok hayatimda » bir kalemde silmek » petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti » omer toprak » space monkey » the dive from clausen s pier » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » beat » demans » cmylmz » nouriel roubini » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » antonio davis » cobhc » banun guven hatirina ntv izleyen insan » melankolik » bu cocuk okumas » giuseppe verdi » basilisk » manowar » michael paget » bir cocuk sevdim » agalmatophilia » basarili turbanli kadin olmamasi » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » agir bir hastalik gecirince imana gelmek