tatli su levregi 

/ 8
kapat
  1. güneş gözlüğü taktığı zaman kulakları duymuyor. karizmatik çizgine yazık oluyor canım be.

aklıma gelmişken zeytinyağlı fasulyeye şeker konur.
    #3547722 (desiree, 16.06.2008 23:11)
  2. yürürken sakız çiğneme becerisine bile sahip.

taze fasulyeyi çoktan unuttu, beşamel soslu tavuk yaptı geçen gün ama hala beşamel diyemiyor.
    #3547737 (tatlı su levregi, 16.06.2008 23:14)
  3. kendisi için baharatlı bir entry gelecek.

de nasıl gelecek orası belli değil. bana hep der ki istemek başarmanın yarısıdır desirecim. bunu derken bana baskı yaptığını farkında değil ama. farkında olsa demez cunku baskı yapmaktan nefret eder.

uf puf afra tafra.taaa.bıç bıç.
    #3575382 (desiree, 23.06.2008 23:21)
  4. erkek kılığına girip beni korkutmuş, uslubuyla güldürmüş, tespitleriyle saygımı kazanmış yazar.

kendisine bir çay içmeyi teklif ediyorum. sonuçta sozlukte kizlar teklif ediyormus...
    #3604812 (crysania, 01.07.2008 13:21)
  5. des: ben sana küsüm aslında haberin yok.
    levrek: niye tavşan mısın sen
    des: ne alaka
    levrek: dağa küsüyor haber olmuyor ya ondan.

olayları bağlama konusundaki azmine hayranım erkekim benim. böööö.
    #3611038 (desiree, 02.07.2008 20:56)
  6. çok hoş bir uslubu olan, görüşlerini beğendiğim yazardır.

$ukela tadında entryleri vardır. şu sıralar onun entrylerine takmışımdır ne yazsa okuyorumdur. *
    "sen yaz anacım ben hep okurum" diyorum burdan kendisine.
    #3737702 (berrak sudaki kirmizi balik, 29.07.2008 13:10)
  7. (bkz: yardımcı olmuyor)
    (bkz: yalnız da ayaga kalkabilirim)
    öperin.*
    #3737710 (corpsebride, 29.07.2008 13:11)
  8. melek vasfına sahip bir insan.
    hayatımla ilgili kararlarımı artık kendisine danışacağımdır.
    fahri danışmanım olurmusun yazarıdır.
    #3759065 (imgelerle konusan adam, 02.08.2008 12:34)
  9. kadınları çekici yapan bütün detayları bünyesinde harmanlayan, kalbimin tek sahibi. o güzel gözlerinde kaybolmak istiyorum, herşeyde biraz sen varsın, baktığım her yerde gözlerin, mıknatıs gibi çekiyor kendine bakışların. senden çocuğum olsun istiyorum, gözleri senin gibi baksın, görenlerin içini yaksın. ilan-ı aşk ediyorum benimle evlenir misin? bir ömür beraber yaşlanmayı yer mi?

tartamadım sevgimi hiç bir terazide
    aşkımdan kahroldum gecelerce
    tatile çıkmalıyım seni düşünmemek için
    lüle lüle saçlarımı kestirsem gücenir misin?
    ıslanmış çoraplarımı çıkarmadım günlerce

su gibisin içmek istiyorum
    uslanmaz kalbimi zapt edebilir misin?

lololo yaparsın artık
    ellerim sensiz üşümekte
    ve sen ve sen
    rambo bıçağını sapladın kalbime
    eskisi gibi olamasakta
    ğ kadar yumuşarım karşında
    istersen *
    #3837868 (phoibos apollon, 19.08.2008 01:50)
  10. sarhoşken bütün saçmalamalarıma rağmen msn de beni çeken sabırlı kişilik. kendisinden burada bütün boş konuşmalarım için özür diliyorum. bi daha saçmalamicam apla söz...
    #3852039 (300 samatyali, 22.08.2008 00:08)
  11. psikolojik danışmanım, iç sesim, vicdanım. her ne kadar vicdansız gözüksem de var bende de ondan. hemde çok.
    netten kurtulma isteğiyle yanıp tutuştuğum şu günlerde beni anlayan, derdimle dertlenen güzel insan.**
    #4009034 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 25.09.2008 22:01)
  12. an itibatiyle hemşerim olduğunu öğrendiğim ve çok sevindiğim sözlüğün güzel insanı.
    sevgi ve saygılarımla...
    #4061185 (yolgezer, 08.10.2008 13:13)
/ 8
© 2008 - uludağ sözlük

tatli su levregi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tatli su levregi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tatli su levregi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » pit » farkinda olmadan domuz eti yemek » norton ghost » turuncukolik » martti ahtisaari » firindan yeni cikmis pogaca » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » disturbia » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » sehit annesi olmak » ido dan mesaj gelmesi » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » slideshare com » basliklari alt alta okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zenci nicki » be with you » anne ben kimim » uludag sozluk moderasyonu » metroda cift kale mac yapmak » zekeriyabeyaz » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » bi josef k vardi ne oldu ona » little child » vesselam » ask devirir » yasamsal tespitler » kuru mahmut efendi kahvecisi » righteous kill » 300