tatli dillim guler yuzlum macellan gozlum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tatli dillim
  2. tatli dile guler yuze
  3. macellan
  4. fernao de macellan
  5. macellan bogazi
  6. iki yuzlum
  7. ay yuzlum
  8. uyu melek yuzlum
  9. melek yuzlum
  10. masal yuzlum

© 2008 - uludağ sözlük

tatli dillim guler yuzlum macellan gozlum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tatli dillim guler yuzlum macellan gozlum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tatli dillim guler yuzlum macellan gozlum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocuklara iskence yapan adamin serbest birakilmasi » seri eksi oy veren ibnenin tovbe etmesi » kimi uludag sozluk yazarlarinin futursuz olmasi » celiktepe » bekle bizi istanbul zirvesi » oss birincisi » aldatmasin diye engelli sevgili bulmak » donerin icindeki etin ekmegin arasindan dusmesi » hayat » ben ben ben sokarim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games