tatile gidenlere dusman olmak 

kapat
  1. izin hayali kuranların ortak hissidir.
    #3714628 (loversgrief, 24.07.2008 19:18)
  2. tatilden donenlerin hallerini* gordukten sonra "bu zaten allahindan bulmus" dusunceleri icerisinde yerini acimaya birakan his.

Eger tatilden donen birey utanmadan "nasi koydum cocugu" tavri sergiliyorsa:
    (bkz: budakli mese odunu)
    #3714706 (levine, 24.07.2008 19:36)

© 2008 - uludağ sözlük

tatile gidenlere dusman olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tatile gidenlere dusman olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tatile gidenlere dusman olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arthur ashe » en dusuk emekli maasinin 558 ytl olmasi » i miss the old metallica » solak gitarist » surekli kocasindan soz eden kadin » sergen atti sampiyonluk geldi » arabada damgasiz plaka kullanmak » cikarinbeniburdan » cocukken hayal edilen seytan sekli » sizofreni a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games