tatil olmus neyime 

1. kafa yerinde değilse, insanın keyfi yoksa sarf edebileceği kaçınılmaz sözdür. en azından tatil olmasaydı işimle gücümle uğraşırdım da kafamı dağıtırdım diye düşünülür genelde.
    #4035203 (loversgrief, 02.10.2008 17:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

tatil olmus neyime başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tatil olmus neyime ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tatil olmus neyime nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tatil olmus neyime. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tasdelen karakol baskini » bruno banani » derste konuyu anlamayip soru soramamak » biymed com » katilimci demokrasi » cin » ktunnel » taksilerin gece tarifesi » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » alkalimetri » wilbur smith » turban serbest olursa olabilecekler » 37e » herpetoloji » amcik tv » febi eyyi ala i rabbikuma tukezziban » cok ta fifi aslinda » recep tayyip erdogan in yahudi olmasi » yine gonlum hos degil » miniclip com » baslik entry ve nick uyumu » nark » kizlar cinsellikten bahsedenlere veriyorlarmis » sanat » wad ar yu tolking ebat yu » sanal dunya » herkesin icinde osurmak » melegim » be your own pet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » prime object » cnn in gerceklestirdigi 3 boyutlu hologram spiker » kutuphanede tanisilan kizla delice sevismek » kabizim diyene danone activia diyorum » chp zihniyeti copluktur » murat murathanoglu » kalibindan utan » monster » 2009 formula 1 sezonu » peugeot 608