tatil donusu diyaloglari 

kapat
  1. Tatil dönüşünde insanların yorum yapma zorunlulukları suretiyle oluşan nahoş durum.
    #3777566 (yanlisleyla, 06.08.2008 09:44)
  2. - Ooooo, tatil yaramış.
    - Ne anlamda?
    #3777567 (yanlisleyla, 06.08.2008 09:45)
  3. - Aa, hiç bronzlaşmamışsın ama sen, neden?
    - Sen sor diye!
    #3777568 (yanlisleyla, 06.08.2008 09:46)
  4. -ay geç otur şöyle kız dilim şişti dedikodu yapamıyorum ne zamandır...
    #3777583 (yazaman, 06.08.2008 09:57)
  5. -çabuk aç kapıyı çabuk.
    -lan olm dedim susurlukta tost ayrana abanma diye.
    -baba zıçaçam altıma hadi.
    -anana çektin sen. anana...
    -zorttttt... cırrrrr... baba tamam açma artık...
    #3777613 (isvicreli bilim adami, 06.08.2008 10:13 ~ 10:14)

© 2008 - uludağ sözlük

tatil donusu diyaloglari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tatil donusu diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tatil donusu diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizinin bekaretini 400 dolara satan baba » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » tayyip erdogan in msn listesi » iman zinciri » kadinin kukusunu islatan sey ahlaklidir inanci » carriye roxalina » 12 ekim 2008 uds sinavi » wristcutters a love story » valon » vukuat pepdemir » yavuz selim demirag » pipinin fermuara sikismasi » tecrit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sicarsin » apu nahasapeemapetilon » konya » zamane sozluk » zwh » karagunes » the best damn thing » zihin haritasi » gol amina koyim be » amasya » bizim evin halleri » telhiye » gem of true sight » porfirio diaz » fighting force