tasvip etmek 

kapat
  1. uygun bulma, uygun görmedir. (bkz: tasvip)
    #152160 (redwinemania, 05.04.2006 20:15)
  2. üç noktayı yan yana parsellemek, "hamdım, piştim, yandım" diye bitmesin diye gitmesin diye bitimsizliğe...
    #2840100 (endless, 15.01.2008 04:20)

© 2008 - uludağ sözlük

tasvip etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tasvip etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tasvip etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» no one like you » recep tayyip erdogan in msn i » tarihin sonu » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » dezenkarnasyon » farmakodinamik » santimlere takilmayin » altay ozerk cumhuriyeti » nikola tesla » duellonun kurallari » folie hysterique » elazig da mini etek giymek » saint antuan kilisesi » badem » 9 mart 1971 darbe tesebbusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » keyifsiz aninda entry girmek » hezeyan » desmond david hume » altizlara verilebilecek isimler » babylon » seni sican seni » suni cim » sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi » calismak calismak calismak » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » yagmur damlasi » veysel bozkurt » mine g kirikkanat » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci