tasucu kagit sanayii isletmesi 

kapat
  1. t.c başbakanlık özelleştirme idaresi başkanlığından 4046 sayılı kanun hükmü ile özelleştirilmeye dahil edilmiş ham kağıt işleme işletmesi.25 temmuz 2006 ya kadar özelleştirilmesi yapılmamıştır.*
    #1135134 (gwaihiri, 10.01.2007 22:22)

© 2008 - uludağ sözlük

tasucu kagit sanayii isletmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tasucu kagit sanayii isletmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tasucu kagit sanayii isletmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» brad bellick » edirne » adana motor meslek lisesi » kocaelispor » fk vojvodina » cuneyt akeroglu » dunyanin en cok kufur yiyen insani » oldum de uyandim » genc sabri saci » magic mushroom » kolbasti » amasya » bu duvara yazi yazan essektir » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » lena headey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sokullu » tarih bir kere yazildi tisortu » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » gigi la trottola » mustafa denizli » basur » bob woodward » trt nin irib le girdigi is birligi » summoning » temcit pilavi » jerusalem post » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » uzay » artik cok yiprandim diyen sevgili » gel anneye