tass 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ta
  2. ta a q
  3. ta amina koyayim
  4. ta aq
  5. ta cim
  6. ta kendisi
  7. ta ki
  8. ta leme
  9. ta m e guilass
  10. ta project

© 2008 - uludağ sözlük

tass başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tass ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tass nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» son mermiyi kendine sik » gece sesleri » duyun u umumiye » her tur seks yapilir » ekran yaklama goruntusu » challenger » balikesir » yavuz selim demirag » rambo » alkislarlayasiyorum com » angelica » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » azimle sican mermeri deler » bachelorette » la traviata » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ned flanders » moldovya » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » live forever » adsl faturalarindan bikmak » alvin ailey american dance theater » telhiye » ankara » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » rapid share » ayyash maghanda » paf » geri donusum kutusu » south park izleyende gizli veletlik vardir » orhan ayhan