tasmali 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tasmali cekirge

© 2008 - uludağ sözlük

tasmali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tasmali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tasmali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » cemolarin ozellikleri » devamli bel alti baslik acmak » sarhosken entry girmek » yabanci dilde egitim » delirememenin delirten uyuzlugu » incir receli » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » july » seniseviyorumtugba com » yaran bobiler resimleri » oy verin lan » fars haber ajansi » sentrozom » kara gozlum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » necaset » ben kendim ve yine ben » the golden notebook » deniz demiroz » cehennem degnekcisi » fuckin awesome » samil basayev » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » turkiye denizcilik isletmeleri » ilk cinsel deneyimini esekle yasamis esek » juande ramos » kablo internet » fenerbahce ile amerika arasindaki benzerlikler » hukuksal danisman » komur olmak