taslitarla 

kapat
  1. taşlıtarla merkez kafasına göre herkes sözüyle analtılabilecek gaziosmanpaşaya baglı bir yerdir.Eskilerinin merkeze taşlıtarla dedikleri daha duyulabilir
    #581822 (kassano, 27.08.2006 17:13)
  2. istanbul'un gaziosmanpaşa ilçesinin tam göbeğinde yer alır. buradaki bağlarbaşı caddesi, beyoğlu'nun istiklal'i gibidir. yalnızca akşam belli saatlerde trafiğe açıktır, o da yalnızca buradaki mağazalara yük taşımak içindir.
    #1529600 (psychofobia, 15.04.2007 14:14)
  3. anneannemin "buralar komple tarlaydı, hep taşlık, kayalık yerlerdi." sözüyle adının nerden geldiği kolayca anlaşılan semt.
    ayrıca daha 10 yıl öncesine kadar sürekli taşlıtarla veya taşlı olarak bahsedilirdi gaziosmanpaşa meydanından.*
    #3416962 (karak, 19.05.2008 12:33 ~ 12:35)

© 2008 - uludağ sözlük

taslitarla başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. taslitarla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taslitarla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» silinme tarihi » saklanmanin en iyi yolu fazla gorunmektir » sakal yemek » asgari ucret » 14 ler olayi » saatte nacar kadinda macar » erol gunaydin » kumar borcu olmayan 11 adam ariyorum » nokta noktam » antalyali olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci