tasiyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dunyayi tasiyor omuzlarin
  2. sabrimiz tasiyor adam gibi oynayin
  3. dostoyevski kimmis ya benim yerime kum mu tasiyor
  4. kurtler musul ve kerkuk e kurt tasiyor
  5. kadinlar sebahat tuncel i mapustan meclise tasiyor
  6. hava sogudugunda yaninda bir hirka tasiyor olmak

© 2008 - uludağ sözlük

tasiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tasiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tasiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» servet cetin » babayi ukulele calarken yakalamak » erkek kardes » yapilmis en aptalca dalginlik » ben » deb » pamuk eller butona » karsiyaka » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » bathory » viski sisesine cay doldurmak » osman pamukoglu » bascavusoglu camii » ayar almak » 3rd rock from the sun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eshab ul kehf » tum eski sevgililerin kokune kibrit suyu » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » marti cigligi » yalardag » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » helyum cekip opera seslendirmek » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » zehir » ekim 2008 ankara ulasim zammi » anket sozlugun velinimetidir » aba guresi » zeka kupu » burak ozcivit