tasiyici anne 

kapat
  1. çocuğu olmayan çiftlerin kullandığı bir yöntemdir.
    çocuğu taşıyıcı anne doğurur ve aileye verir.
    fakat taşıyıcıda olsa annedir o yüzden son anda yan çizenleri çoktur.
    #34525 (sıçtırtma lamasına, 24.01.2006 01:50)
  2. bana yumurtalari rahime tutunamayan bir kadinin yumurtalari, esinin spermleri ile dollendikten sonra kadinin annesinin rahmine konularak ananenin tasiyici annelik yaptigi haberini hatirlatan operasyon

**
    #138242 (cell-im, 29.03.2006 14:55)
  3. (bkz: taşımacı anne) * *
    #1313138 (serbest radikal, 16.02.2007 22:03)
  4. türk insanının duygusal hali göz önünde bulundurularak çok zorunluysa yurtdışından bulunması gereken çocuğu rahminde taşıyıp doğuran daha sonra biyolojik anne babasına teslim eden bir nevi nakliyeci.
    #1313155 (ARTAM, 16.02.2007 22:06)
  5. arada üçüncü bir şahıs olunca durum değişebilmekte.

-bu velet kime çekti ya nedir bu çektiğim?
    -annesi diil misin? sana çekti.
    -tek başıma mı yaptım bu veleti?
    -haklısın efet. du düşüniim. bak birinden yardım almıştık.
    -efet efet. o kadını gözüm tutmamıştı ztn. bundan taşıyıcı olmaz dedim o kdr. ona çekmiştir bu.
    #1313169 (kacak kelebek, 16.02.2007 22:08)
  6. sadece türk insanının duygusallığı ile alakalı değildir. amerika'da çekilen bir filmde taşıyıcı anne bebeği diğer anneye vermek istemiyordu. filmin sonunda taşıyıcı anneliğin amerika'da yasaklandığı yazıyordu. bilmem hala yasak mı?
    #1313170 (minti, 16.02.2007 22:08)
  7. bebeğim adlı diziye konu olan olgudur.
    #1313185 (sophie, 16.02.2007 22:12)
  8. turkiye'de yasal olmayan prosedur. annenin rahim problemi varsa, eger anne bebegi tasıyamayacak bir durumdaysa bu yol bir secimdir. ulkemizde yasal olmaması bu sorunu yasayan kadınları amerika ya da dogu avrupa ulkelerindeki ajanslara suruklemektedir.

islemin tup bebekten hicbir farkı yoktur. baskılayacı hormonlarla annenin yumurtlaması baskılanır, sonra diger hormonlarla yumurta olusması saglanır. anneden yumurtalar toplanır, babadan sperm alınır, embriyolog dollemeyi yapar, annenin dollenmis yumurtaları tasıyıcı anneye transfer edilir. bebek genetik olarak anne ve babaya aittir, yumurta ya da sperm donasyonundan farklı olarak.

bu prosedurun etik yonu tartısmalıdır. tasıyıcı anne bebege baglanır, dogumdan sonra psikolojik sorunlar yasar. tum bu islemler zordur. hem tasıyıcı anne icin, hem bebegin biyolojik annesi icin. keske yapay rahim arastırmaları bir sonuca ulassa ve bu prosedure hic gerek kalmasa...
    #1313202 (kabaktadi, 16.02.2007 22:15 ~ 22:16)
  9. detaylar;
    http://www.creatingfamilies.com
    www.jurconsult.ru
    www.sweetchild.ru
    #1313280 (kabaktadi, 16.02.2007 22:26)
  10. çocuk sahibi olmak isteyip olamayanlar için bir mucize yolu. onların neler hissettiklerini bilmeden bu kadar acımasız olunmamalıdır.
    #1313446 (tatlı su levregi, 16.02.2007 22:54)
  11. kısırlık sorununa karşı uygulanan enteresan bir yöntemdir.

taşıyıcı anne olmak isteyen ablalardan kesitler:

-24 yaşındayım taşıyıcı anne olmak istiyorum. 7 yaşında bir kızım var. Bu işi onun geleceği için yapmak istiyorum. iyi bir teklife kesinlikle açığım ve bu işte kesin kararlıyım. Bu işin görüşüp anlaşarak olmasını istiyorum. Ciddi olarak ilgilenenlerin bana e-mail atmasını bekliyorum.

-Taşıyıcı annelik yapmak istiyorum. Ücrette anlaşırız, şartları konuşuruz. 30 yaşında bakımlı ve de güzelim, üç çocuğum var üçü de güzel.

-Taşıyıcı annelik yapmak istiyorum. Lütfen ciddi olanlar arasın. Üç çocuğum var. 31 yaşındayım evliyim maddi durumumuz kötü yardımcı olabilecek ailelerin teklifini bekliyorum. Fiyatta anlaşırız msn de kamera ile görüşülür. Telefonla irtibata geçilir. Ciddi aileleri bekliyorum. iyi günler.

kaynak:internethaber
    #3447219 (rikimikipiki, 25.05.2008 22:11)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

tasiyici anne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tasiyici anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tasiyici anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tasiyici anne. Copyrights of the articles are belong to their authors.