tasa guvenme 

kapat
  1. kavga esnasında eline taş alan çocuğa atfedilen söz. göt korkusundan edilir genelde.
    #827331 (beratulanberat, 07.11.2006 18:14)
  2. "sen tasa guveniyosan bende allaha guveniyom"
    seklinde devam eder
    #827358 (benimadimmesmecon, 07.11.2006 18:20)
  3. karşılıklı itişmelerden ve sövüşmelerden bir sonuç alınamayacağını anlayan çocuklarımız en sonunda dayanamayarak ellerine taş alırlar, olayın boyutunun nerelere gidebeliceğini farkeden bebelerden biri işte bu damar cümleyi kurar...

- taşa güvenme lan
    + sende de var
    - ben allah'a güveniyorum(taşı yere fırlatır)
    + ben de allah'a güveniyorum lan(taşı daha hiddetle yere atar)
    - ee ne bok yicez şimdi
    + hadi barışalım
    - hadi
    ...
    (bkz: sarılalım sıkı sıkı)
    #3393814 (goodboy, 13.05.2008 21:56)

© 2008 - uludağ sözlük

tasa guvenme başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tasa guvenme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tasa guvenme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jimi hendrix » honorary » vodafone » who s that girl » eller aldatir » sylvie van der vaart » aynur » aliona bozbey » seyh galib » bir erkeklik gostergesi olarak holiganizm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci