tas ustu 

kapat
  1. bir mahalle maci esnasında topun hemen kale taşının yanından ve yerden 10 cm kadar yüksekten gitmesi durumundan golü yiyen takımın topluca haykırdığı, kavgaya neden olabilecek söz..bir de bunu "sen ordan nasıl görüyorsun" "ben kalenin dibindeydim" şeklinde yorumlayanlar da mevcuttur..

- taş üstü..
    - ne taşı oğlum bal gibi gol işte!
    - ya sen nasıl görüyorsun o açıdan!
    - delirtme lan beni gelirsem oraya gösteririm sana açıyı!
    - ne diyosun lan sen!

şeklinde diyaloglarla kavgaya dönüşen hadise..
    #300975 (MaRTyNs, 01.06.2006 16:40 ~ 23.01.2007 22:17)

© 2008 - uludağ sözlük

tas ustu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tas ustu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tas ustu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» if that s what it takes » without love » izmirli kizlarin bir farkinin olmamasi » fbnin alisamiyende sampiyonlar ligini kazanmasi » mavi yalanlar » i wanna kick some asses » hefeweizen » amazing » uzak mesafe hayrettin yapma hayrettin yapma » 2xmm j083026 524133 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games