tas plak 

kapat
  1. uyarı: http://rapidshare.de/file...aktan_turkuler_2.rar.html

web adresine bağlı sayfa silinmiş durumdadır.
    #632634 (ihan et, 14.09.2006 00:26)
  2. beyoğlunda bir meyhanedir.
    #632640 (miksaj, 14.09.2006 00:27)
  3. (bkz: 45'lik)
    bunlar 1930 ile 180 li yıllar arasında kullanılan günümüz cdlerinin dedesidir.
    #632679 (karpuzkabugu, 14.09.2006 00:36)
  4. Osman Aysu'nun bir romanıdır.
    #3610412 (heathcliff, 02.07.2008 18:04)

© 2008 - uludağ sözlük

tas plak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tas plak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tas plak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iyiler siyah giyer » arnavutkoy » platonik ask » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » bana fenerbahce mi geri verin » yasamsal tespitler » bolu » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » ordu » tarihteki unutulmaz ayarlar » kopush fm » no one there » sozlukteki erzurumlular » sapthuran » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » notrinova » utopik kiz » adnan polat in hiriltisi » gece vardiyasina kalan seovi turu » nekromantik » olimpik havuz » fenerbahce » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » konya » rambo » sigara icmek icin en guzel an » yatmadan once yuz firca darbesi » bombibom » gullibly » nigde