tas olmussun haber vermiyorsun 

kapat
  1. bir anda degisip guzellesen kadinlar'a söylenen bir söz.

- taş olmuşsun haber vermiyorsun ayça?
    - geçti borun pazarı öküz!
    - evet bence de bayaa geçmiş! memeler filan taş olmuşsun. bi dadına baksaydım bari?
    - hadii, ikilee!
    - peki, ben de evde jenna jamesson'ın son dvd'sini izlerim, ağlarım ve gözyaşlarım toprağa karışır.
    - hadi hadi acındırma kendini, yok sana meme, naş naş!
    - güle güle güzel ayça, elveda ay elveda feza!
    #3479680 (makbule tokmak ve adolf hitler, 01.06.2008 19:56)
  2. + sana 100 kere anneye el kalkmaz demedim mi?
    - ...
    + cevap versene hayırsız oğlan!
    - ...
    + ah oğlum bak gördün mü... tas olmussun haber vermiyorsun, anne lafı dinemezsen sonun bu işte..
    - ...
    + ah ah, seni doğuracağıma taş doğuraydım keşke.*
    #3479704 (semigod, 01.06.2008 20:00)
  3. (bkz: saldıray durgun)
    #3479712 (beast, 01.06.2008 20:01)
  4. vakti zamanında mahallede "sümüklü" diyerekten alay edilen varlığın ilerleyen yıllarda evrim geçirip karşınıza çıkması halinde söylenen söz.
    #3785103 (protest sanayici, 07.08.2008 20:47)

© 2008 - uludağ sözlük

tas olmussun haber vermiyorsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tas olmussun haber vermiyorsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tas olmussun haber vermiyorsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siz kimi kandiriyorsunuz » 1526 » hamed hadadi » bak yuru git kavga etmek istemiyorum » stillborn » emre can » yeni baslayanlar icin uludag sozluk » entelektuel kiro diyaloglari » nj transit » gicik olunan durumlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games