tas gibi hatundu be 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanri gibi yarat kral gibi yonet kole gibi calis
  2. dusa brad pitt gibi girip ferhat gocer gibi cikmak
  3. dusa ferhat gocer gibi girip brad pitt gibi cikmak
  4. destan gibi baslik acip telgraf gibi entry girmek
  5. halk gibi konus bilim adami gibi dusun
  6. anan gibi sac uzatacagina baban gibi biyik birak
  7. olmak istedigin gibi gorun oldugun gibi degil
  8. inandiginiz gibi yasamazsaniz yasadiginiz gibi inanmaya baslarsiniz
  9. mangal gibi yurek kova gibi got ister
  10. turk gibi baslayip ingiliz gibi bitirmek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» what the fuck are you talking about » mircan kaya » 1935 » star wars clone wars » kova burcu kadini boga erkegi iliskisi » uzun hikaye » vesvas » avrupa yakasi » mimesis » aidatli uye » nimes » dar kaldirimda yan yana yuruyen teyzeler » ciplak ayak araba kullanmak » reklama giren filmin geriden baslamasi » sobe » oss ye giderken suslenen kiz tipi » oz oglunun bogazini ekmek bicagi ile kesen anne » turbanli plaj voleybolcusu » gida krizi turkiye icin firsattir » 01 ucu olan var mi » shantel » odtu kutuphanesi » universal funeral » arthur koestler » iron man » tout va bien » sen miydin » tara reid » sanirim osurdum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa