tas gelmedi 

kapat
  1. * *
    okey oyununda yenilen kişi ya da takımın ödeyeceği olası çay paralarının açtığı yarayı soğutmak için kullandığı cümlecik.

-olm, taş gelmedi aq yaa.
    +onu bana diil kahveciye anlat, 15 çay, 3 kola, 5 tost, hadi hayırlı traşlar *
    -asdkjhfgh!
    #3272562 (spectr, 15.04.2008 10:01)

© 2008 - uludağ sözlük

tas gelmedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tas gelmedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tas gelmedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pasta hut » molly sims » guclu olmak » taha ozer » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » fenerbahce huzurevi » realpolitik » forever young » nazim hikmet oratoryosu » 999 tane ozel mesaji olan yazar » sentrozom » ido » galatasarayli arkadasa sahip olmak » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » bosver » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kufretmek » transatlantik egilimler » drake diener » ben kendim ve yine ben » gossip girl » turlu cesitli » eski sevgilinin telefonunda sapik 2 olmak » ea games » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » kuresel krizi az hasarla atlatmak » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » konusmayi sokmek