tarzlar karismis denecek olsa da simdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ah ulan bi kokorec olsa simdi
  2. simdi ataturk olsa boyle olmazdi
  3. elimden tutan olsa simdi fenerbahce deydim
  4. yok denecek kadar az
  5. hos geldin denecek en son kisi olmak
  6. bi siktir git cay koy aklin karismis
  7. kafasi karismis yazar
  8. senin kafan karismis
  9. kafasi karismis smiley
  10. kanima karismis kanin

© 2008 - uludağ sözlük

tarzlar karismis denecek olsa da simdi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tarzlar karismis denecek olsa da simdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tarzlar karismis denecek olsa da simdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yukari mahalle » fenerbahce nin sampiyon olmasi » dua » birbirine benzeyen unluler » the calloway boogie » entry girerken tedirgin olmak » misis antik kenti » uvjb » kibar olmaya calismak » hayal gozlum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci