tarzini oturtamayan kiz yazarin cekiciligi 

kapat
  1. tespitin dik alasıdır.
    #3418537 (oxygene, 19.05.2008 17:52 ~ 17:53)
  2. demekki neymis; bu tarz yazarların erkegi caylak, kızı cekici oluyormus.
    moderatorlerden "yok boyle birsey, tum cinsler esittir" diye acıklama bekliyoruz.
    #3725152 (atgmuls, 26.07.2008 18:40)
  3. (bkz: şekerkız candy shop)
    #3725158 (adim hidir mahlasim budur, 26.07.2008 18:42)

© 2008 - uludağ sözlük

tarzini oturtamayan kiz yazarin cekiciligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tarzini oturtamayan kiz yazarin cekiciligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tarzini oturtamayan kiz yazarin cekiciligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kekik » barbara » sozluge gotu boklu solcu siteleri kaynak gostermek » aglama melis » vermesin dedim sorun yok » almanlar hakkindaki genellemeler » ergenekon operasyonu nun insan hakki ihlali olmasi » melih gokcek » sabah ezani » ergenekon un motoru olarak erke donergeci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci