tartismaniza koyayim size bir sey olmasin 

kapat
  1. etrafındaki gerekli gereksiz tartışmalardan Bıkmış, daha entelsel ve duygusal yoğunlaşmalara ağırlık verilmesini isteyen insan feryadı, sloganı, çemkirmesi.
    mesela Bunu sözlükteki son zamanlarda cereyan eden *, dinle, kızların etek veya türBan giymeleriyle, ülkenin karanlığa gitme olasılığıyla ve 'şekerim omo daha yikıyo ariel'den' giBi konular ile ilgili tartışmaları püskürtmek, hani 'Bütün dünya Buna inansa hayat şeker Bayramı olsa' değil de 'yeter lan allahsızlar kafamız şişti' Biçiminde de yaklaşma amacıyla kullanılaBilir.
    #2134162 (kasgarli tost, 14.08.2007 22:59 ~ 23:02)

© 2008 - uludağ sözlük

tartismaniza koyayim size bir sey olmasin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tartismaniza koyayim size bir sey olmasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tartismaniza koyayim size bir sey olmasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ceza dan aforizmalar » richard dawkins in resmi sitesinin yasaklanmasi » buralara yaz gunu kar yagiyor canim » 21 yuzyil » selim curukkaya » 1706 » yaran windows hata mesajlari » hoest » hayatimin en mutlu aniymis bilmiyordum » balyancho a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games