tartisiniz 

kapat
  1. entel hocanın sınav sorusunun son cümlesi..
    soru sormaz bunlar.. verir konuyu ya da cümleyi kendi kendini ye, tartış evladım der..
    o da okuyup gülecek sonra, manyağa bak kendi kendini çürütmüş, sizo bu, alter egosu fırlamış şeklinde.
    *
    *
    (cikarinbeniburdan, 04.03.2006 14:45 ~ 14:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sevmek hic bu kadar aci vermemisti » yol bitti coktan » kirmizi baslikli istasyon sefi » numb » derinlemesine pas » klaas jan huntelaar » rob roy » temren » maderler gunu » enter » artun erturk ve diplomatik rock opera » 1 mayis 2008 » araba alarmi » dimple » yuruyen merdiven paranoyasi » water » hassiktir bakisi » cemil meric » jessica biel » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » kurt cobain » corvus corax » nekrofili » uludag sozluk u google da hak ettigi yere getirmek » ling xiaoyu » turist tecavuzlerinde medyanin rolu » nazli ilicak » felipe massa » lionel luthor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa