tarsus teknik egitim fakultesi 

kapat
  1. Mersin Üniversitesi' ne bağlı Mersin ili nin Tarsus ilçesi nin Takbaş mevkii sinde bulunan elektronik, bilgisayar, haberleşme, kontrol, tasarım gibi öğretmenlik bölümleri bulunan fakülte.
    #3418246 (bleak poison, 19.05.2008 16:37)

© 2008 - uludağ sözlük

tarsus teknik egitim fakultesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tarsus teknik egitim fakultesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tarsus teknik egitim fakultesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » olum vurusu » bir boka benzemeyen minimal siir » kilo ya qiloo demek » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » taraf olmak » jose joaquin moreno verdu » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » silivrideki yazlik siteler » futbol konusunda asla objektif olamayacak yazarlar » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » step » gece kusu » desperados » yazik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kopush fm » okuluma dokunma » transatlantik egilimler » yabanci dilde egitim » stephen appiah in menajeri » saipsiz in recep ivedik taklidi » aramaya inanmayan ibne » michael » pleasure slave » cagatay » fenerliyim ama tedavi goruyorum » sozluk hayattir » sentrozom » uye lol » tahayyul etmek